WEKO3
アイテム
Thermodynamic and kinetic analysis on oligomeric protein dissociation using high-pressure native PAGE velocity method.
http://hdl.handle.net/20.500.12099/00101294
http://hdl.handle.net/20.500.12099/00101294d9ea63bc-a434-4623-8159-6d25c208b338
Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2023-07-09 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Thermodynamic and kinetic analysis on oligomeric protein dissociation using high-pressure native PAGE velocity method. | |||||||||
言語 | en | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||
アクセス権 | ||||||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||||||
著者 |
Ishiguro, Ryo
× Ishiguro, Ryo
× Fujisawa, Tetsuro
|
|||||||||
雑誌名 |
Analytical biochemistry 巻 664, p. 115035, 発行日 2023-03-01 |
|||||||||
ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||
収録物識別子 | 1096-0309 | |||||||||
PubMed番号 | ||||||||||
識別子タイプ | PMID | |||||||||
関連識別子 | 36621706 | |||||||||
DOI | ||||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||
関連識別子 | 10.1016/j.ab.2022.115035 | |||||||||
著者版フラグ | ||||||||||
出版タイプ | NA | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_be7fb7dd8ff6fe43 | |||||||||
出版者 | ||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||
内容記述 | 論文(Article) | |||||||||
資源タイプ・ローカル | ||||||||||
値 | 雑誌掲載論文 | |||||||||
資源タイプ・NII | ||||||||||
値 | Journal Article | |||||||||
資源タイプ・DCMI | ||||||||||
値 | text | |||||||||
資源タイプ・ローカル表示コード | ||||||||||
値 | 01 | |||||||||
関係URI | ||||||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||||||
識別子タイプ | URI | |||||||||
関連識別子 | https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S000326972200495X | |||||||||
異版あり | ||||||||||
関連タイプ | hasVersion | |||||||||
識別子タイプ | URI | |||||||||
関連識別子 | https://www.sciencedirect.com/science/article/am/pii/S000326972200495X |